Οι μέρες περνάνε… Φτάσαμε κιόλας στους 5 μήνες πριν από το γάμο! Δεν υπάρχει, όμως, κανένας λόγος να αγχώνεστε! Η Soo Events θα σας καθοδηγήσει και θα σας απαλλάξει από την αγωνία των προετοιμασιών! 

keep-calm-only-5-months-until-the-wedding

  • Τώρα που κλείσατε την εκκλησία, ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε και με το χώρο της δεξίωσης! Επιλέξτε το χώρο που σας ταιριάζει και καταλήξτε στο αν προτιμάτε σερβιριστό μενού ή buffet!
  • Διαλέξτε στολισμό! Κάντε μια έρευνα και επιλέξτε το ύφος και το στυλ που σας ταιριάζει και απευθυνθείτε στους… ειδικούς για να σας προτείνουν ιδέες για το στολισμό της εκκλησίας και του χώρου της δεξίωσης!
  • Μαζέψτε τις φιλενάδες σας και… βάλτε μπροστά για την εύρεση νυφικού! Κλείστε τα ραντεβού σας και αρχίστε τις πρόβες!
  • Πάρτε χαρτί και μολύβι και ξεκινήστε να καταγράφετε τους καλεσμένους σας! Έτσι, θα έχετε χρόνο στη διάθεσή σας για να μην ξεχάσετε κανέναν, αλλά και για να προλάβετε να κάνετε τυχόν… περικοπές!
  • Κλείστε τους επαγγελματίες που θα ασχοληθούν με το γάμο σας! Από τις πρώτες σας προτεραιότητες θα πρέπει να είναι η εταιρία οργάνωσης εκδηλώσεων, η οποία με τη σειρά της θα σας κατευθύνει σε DJ, φωτογράφο, αισθητικό και κομμώτρια! Μην το καθυστερήσετε όμως! Οι περιζήτητοι επαγγελματίες κλείνουν τις ημερομηνίες του από νωρίς!

Αυτά αρκούν προς το παρόν! Δρομολογήστε τα και θα επιστρέψουμε σύντομα με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε 4 μήνες πριν από το γάμο!

SHARE
COMMENTS