Ο χρόνος περνάει σαν νερό, όταν έχετε έναν ολόκληρο γάμο να διοργανώσετε! Μην αγχώνεστε και μην πανικοβάλλεστε! Η Soo Events ειναι εδώ, για να σας κατευθύνει! 

Τι πρέπει να έχετε δρομολογήσει σε αυτό το σημείο:

1) Επιλέξτε τα προσκλητήριά σας! Είναι το πρώτο ”χειροπιαστό κομμάτι” του γάμου σας και αυτό, που πρέπει να ετοιμαστεί πρώτα από όλα, για να ενημερώσετε εγκαίρως τους καλεσμένους σας. Ειδικά, αν έχετε καλεσμένους εκτός πόλης ή και εκτός χώρας, ή αν ο γάμος είναι καλοκαιρινός και συμπίπτει με καλοκαιρινές άδειες, ώστε να προλάβουν όλοι να τον σημειώσουν στην ατζέντα τους!

2) Καταλήξτε στο φωτογράφο σας και στον άνθρωπο, που θα αναλάβει το βίντεο (εάν κάνετε). Οι φωτογραφίες είναι από τα πιο σημαντικά κομμάτια ενός γάμου και θα πρέπει να διασφαλίσετε, ότι έχετε ”κλείσει” τον κατάλληλο για τη δουλειά αυτή, πριν προλάβει να σας τον πάρει άλλος!

3) Ξεκινήστε τα δοκιμαστικά για το χτένισμα και το μακιγιάζ σας. Φαίνεται απλή διαδικασία, αλλά μπορεί να γίνει πολύ χρονοβόρα! Επίσης, ισχύει και εδώ ό,τι και για τον φωτογράφο. Πρέπει να προλάβουμε να ”κλείσουμε” αυτόν, που θέλουμε, για να είμαστε σίγουροι, ότι δεν θα αναλάβει άλλο γάμο.

4) Ξεκινήστε πρόβες χορού!  Μη μας πείτε, ότι κρατάτε και εσείς από… Μπολσόι! Αν ισχύει αυτό, πάμε πάσο! Ειδάλλως επιλέξτε μια σχολή χορού, ώστε να μάθετε τα βασικά βήματα για τον πρώτο σας χορό ή ακόμη και για κάποια από τα ”απαραίτητα” παραδοσιακά…

5) Και φυσικά φροντίστε για όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά-χαρτιά για το γάμο σας, έτσι ώστε να εκδώσετε εγκαίρως την άδεια γάμου!

Αυτά ήταν όλα! Προς το παρόν δηλαδή… Θα επανέλθουμε σε λίγες ημέρες για να προχωρήσουμε στο αμέσως επόμενο στάδιο!

 

 

SHARE
COMMENTS