Τέλειωσαν τα ψέμματα αγαπημένες μας νύφες (και γαμπροί)!

Έφτασε η πιο σημαντική μέρα της ζωής σας! Ελπίζουμε ότι μας έχετε παρακολουθήσει πιστά όλο αυτό το διάστημα. Αν ισχύει αυτό, σημαίνει ότι μένουν πλέον μόνο κάποιες λεπτομέρειες για να διευθετήσετε πριν από την ημέρα του γάμου!

one-more-week-left-say-yay-

Και αυτές είναι οι εξής:

1) Πάρτε τα τηλέφωνά σας! Ποιοι από τους καλεσμένους σας θα έρθουν και ποιοι όχι; Φροντίστε να επικοινωνήσετε εσείς μαζί τους, εάν δεν το έχουν κάνει αυτοί, όχι μόνο για να ξέρετε ποιοι θα είναι μαζί σας εκείνη την ημέρα, αλλά κυρίως για να ξέρετε τι θα πληρώσετε! Συνήθως, στους χώρους δεξίωσης γίνεται προεξόφληση, αν όχι όλου του ποσού, έστω του μεγαλύτερου μέρους του, οπότε είναι κρίμα να πληρώσετε καλεσμένους, που τελικά δε θα καταφέρουν να έρθουν!

2) Αφού καταλήξατε στον αριθμό των καλεσμένων, ενημερώστε το χώρο δεξίωσης και ρυθμίστε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις.

3) Θα πάτε ταξίδι του μέλιτος; Αν ναι, κάντε βαλίτσες! Όσο νωρίτερα, τόσο καλύτερα! Όσο πλησιάζουν οι μέρες του γάμου δε θα έχετε χρόνο (ή μυαλό) για πακετάρισμα και σας βλέπουμε να καταλήγετε σε νησί… με παγοπέδιλα!

4) Ετοιμάστε το σπίτι σας! Καθαρίστε το, στολίστε το και περιμένετε κόσμο να σας ευχηθεί! (Και να μην περιμένετε, θα έρθουν, οπότε ας είστε προετοιμασμένοι).

5) Φορέστε τα νυφικά παπούτσια σας! Αν όχι εσείς οι άντρες, σίγουρα οι νύφες! Δεκάποντο (και πάνω) αφόρετο και σε συνδυασμό με την πολύωρη ορθοστασία του γάμου, δεν είναι καθόλου καλή ιδέα, πιστέψτε μας! Και για να μην “πατηθούν” τα ωραία σας παπουτσάκια στον “έξω κόσμο”, αρχίστε τις βόλτες στο σπίτι σας! Στο σαλόνι, στην κουζίνα, την ώρα που βλέπετε ταινία, την ώρα που κοιμάστε….δεν έχει σημασία! Απλά λιώστε τα πάνω σας! Θα μας θυμηθείτε!

Αυτά από εμάς! Θα επανέλθουμε ξανά μία τελευταία φορά, για την ημέρα του γάμου σας! Ως τότε… χαλαρώστε και απολαύστε τη διαδικασία!

SHARE
COMMENTS