Έφτασε επιτέλους η πολυπόθητη μέρα, που θα φορέσετε το πιο όμορφο φόρεμα της ζωής σας και θα ζήσετε έστω για λίγο την προσοχή όλη στραμμένη επάνω σας! Η ζωή των top models σε μία μέρα ένα πράγμα! Φροντίστε, λοιπόν, να την απολάυσετε όσο περισσότερο γίνεται με όσο δυνατόν λιγότερα άγχη!

mr

Πέντε είναι τα βήματα της επιτυχίας για αυτόν τον σκοπό:

1. Απολαύστε έναν χαλαρωτικό ύπνο! Κοιμηθείτε νωρίς το προηγούμενο βράδυ (μη σας περάσει καν από το μυαλό καμία τρελή ιδέα για bachelor party την παραμονή!) και ξυπνήστε όσο πιο αργά γίνεται.

2. Φάτε ένα δυναμωτικό και πλούσιο πρωινό! Παίζει να είναι και το μοναδικό σας γεύμα για εκείνη τη μέρα! Λίγο το άγχος, λίγο ο κορσές του νυφικού μάλλον θα θυμηθείτε να ξαναφάτε κάπου τα ξημερώματα της επομένης! Αν δε θέλετε να σωριαστείτε, λοιπόν, δώστε του να καταλάβει! Αγγλικό πρωινό; Αμερικάνικο; You name it!

3. Απολαύστε ένα χαλαρωτικό μπάνιο! Δε θέλουμε να σας αγχώσουμε, αλλά πρόκειται για την τελευταία σας χαλαρή στιγμή για τη συγκεκριμένη μέρα! Σε λίγο…. ο πανικός ξεκινάει!

4. Και… μόλις ξεκίνησε! Κομμωτές, μακιγιέρς και δε συμμαζεύεται θα ξεκινήσουν να σας περικυκλώνουν, την ίδια στιγμή που επισκέπτες θα αρχίζουν να κατακλύζουν το σπίτι σας, για να σας ευχηθούν! Πάρτε βαθιές ανάσες, βάλτε και την αγαπημένη σας μουσική και απολαύστε όσο γίνεται πιο χαλαρές τη διαδικασία!

5. Είστε επιτέλους έτοιμες να ξεκινήσετε για την εκκλησία! Δείτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη, καμαρώστε (αν δεν το κάνετε σήμερα, τότε πότε;;;) και γεμίστε αυτοπεποίθηση! Είστε πιο ωραίες από ποτέ! Και αυτό πρέπει να αποπνέετε! Τα δύσκολα πέρασαν και είστε έτοιμες για μοναδικές στιγμές, που θα θυμάστε για όλη σας τη ζωή!

Η ώρα η καλή!!!

wedding-day-quotes-5

SHARE
COMMENTS